Με το νέο μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη έχει επεκτείνει τη γκάμα της η Κοτόπουλα Αγγελάκης, ένα προϊόν που αποτελεί ολοκληρωμένο γεύμα έτοιμο για κατανάλωση σε 20 λεπτά. Το Ελαιοπουλάκι είναι κοτόπουλο υψηλής ποιότητας, που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υγιεινών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Το νέο, χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, λαχανικά, ελαιόλαδο και κουρκουμά, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, ενώ παράλληλα είναι gluten free, αποτελώντας κατάλληλη λύση για όσους επιλέγουν διατροφή χωρίς γλουτένη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά. Έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021 – με χρυσό βραβείο στην κατηγορία τροφίμων «Free From or Low» και με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Ειδικών Γευμάτων.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 2221 045012