Με 3 νέα καταστήματα επεκτείνεται η αλυσίδα

Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Κρητικός, η οποία, πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποίησε τα εγκαίνια ενός ακόμη καταστήματος στην επαρχία. Συγκεκριμένα, τη λειτουργία του ξεκίνησε το κατάστημα στην Αμαλιάδα επί της οδού Αγίου Τρύφωνος 7, το οποίο διαθέτει πάγκο για Τυριά- Αλλαντικά, Κρεοπωλείο, Μαναβική, Παντοπωλείο, Κάβα, Έτοιμα γεύματα, Προϊόντα προσωπικής φροντίδας, Προϊόντα οικιακής χρήσης και Τοπικά προϊόντα.

Σημειώνεται ότι το 2022 η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία της σε Βόρεια Ελλάδα και Κρήτη, επεκτείνοντας το δίκτυό της με την εξαγορά του ομίλου σούπερ μάρκετ Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες Α.Ε. και την ένταξη στο δυναμικό της, των 52 εταιρικών καταστημάτων του ομίλου, αλλά και τη διαχείριση των εμπορικών σημάτων Ελληνικά Μάρκετ, Πρόοδος Μάρκετ, Ήλιος Μάρκετ και Γρήγορα, μαζί με το ευρύτατο δίκτυο των 300 καταστημάτων τους.

Συγχρόνως η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ προχωράει στην σταδιακή ενσωμάτωση των καταστημάτων του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ Μαθιουδάκης σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.