Νέο κατάστημα Ok! Anytime Markets

Ok! Anytime Markets. Σε ημέρα εγκαινίων εξελίχθηκε η Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου για την πρωτεύουσα,καθώς, έκτος από το κατάστημα του Μασούτη στο Παλαιό Φάληρο, άλλο ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Ok! Anytime Markets άνοιξε τις πύλες του για το κοινό στη Νέα Ερυθραία.

Τα Ok! Anytime Markets είναι καταστήματα τροφίμων 90-120 τετραγωνικών με γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Διαθέτουν ποικιλία μόνο τυποποιημένων προϊόντων, που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς, και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών στην κατηγορία των αγαθών που προμηθεύονται από το τυπικό σούπερ μάρκετ. Το ωράριο λειτουργίας τους είναι απόλυτα εξυπηρετικό, καθώς λειτουργούν από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 8 00 έως τις 23 00, διευκολύνοντας έτσι όσους έχουν περιορισμένο διαθέσιμο χρόνο.

Το νέο κατάστημα ΟΚ! Anytime Markets βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία, επί της Λ. Τατοϊου 102 και αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας για εντατικοποίηση της παρουσίας της στα Βόρεια Προάστια. Σήμερα η αλυσίδα αριθμεί συνολικά 103 καταστήματα, εκ των οποίων τα 93 λειτουργούν με τη μέθοδο της Δικαιόχρησης.