Ο Ελληνικός Καρπός στη Food Expo

Ο Ελληνικός Καρπός στη Food Expo

Aπό τις 16 ως τις 18 Μαρτίου 2019 το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, η Food Expo, θα αναδείξει τα πιο ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο, σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στις πάνω από 1.000 εταιρείες που θα δώσουν το «παρών» στη Food Expo, θα βρίσκεται και η εταιρεία Ελληνικός Καρπός, την οποία και μπορείτε να επισκεφθείτε στο περίπτερο E13 στο Hall 3.

Το προφίλ της εταιρείας

Η εταιρεία «Ελληνικός καρπός» έκανε τα πρώτα βήματά της στην αγορά, ψήνοντας φιστίκια από τα χωράφια της Αμμουδιάς Σερρών σε έναν μικρό οικογενειακό φούρνο. Μέσα σε λίγα χρόνια, όμως, κατάφερε να εκσυγχρονιστεί, να προσφέρει στον Έλληνα και ξένο καταναλωτή καινοτόμα προϊόντα, αλλά και να δώσει μια διαφορετική διάσταση στο φιστικοβούτυρο.
Διευρύνοντας μάλιστα συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της με καινοτόμες προτάσεις, κατάφερε να κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ τα προϊόντα της εξάγονται πλέον σε 12 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Πολωνία και το Μπαχρέιν.

Δείτε στη Food Expo

Η εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα το προϊόν Peanut Butter Cups with Caramel, τα σοκολατάκια δηλαδή φιστικοβούτυρου και καραμέλας υψηλής διατροφικής αξίας και περιεκτικότητας πρωτεϊνών, που κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία των 2 τεμαχίων βάρους 70gr.

Τηλ.: 23250 28219
www.greeknut.com