Η εταιρεία ΩΜΕΓΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται ως μια εκ των πιο επιτυχημένων ελληνικών εταιρειών στην 18η εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2021. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουλίου στο Κτήμα Γαλάζιο στο Ελληνικό.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΩΜΕΓΑ Κος Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος.

Η φετινή διάκριση έχει διπλή σημασία, διότι η εταιρεία στις πρωτόγνωρες συνθήκες του 2020 κατάφερε να διατηρήσει την ανοδική της πορεία, κάνοντας και μια δυναμική είσοδο σε νέες κατηγορίες με οργανωμένο πλάνο δράσης χαρακτηριζόμενο από προσαρμοστικότητα και ελαστικότητα.

Η εταιρεία ΩΜΕΓΑ είναι εξειδικευμένη στο ρύζι και στο όσπριο και διαγράφει επιτυχημένη πορεία στην αγορά υιοθετώντας σύγχρονες, καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης αλλά και με υλοποίηση της φιλοσοφία της για προσφορά ποιοτικού προϊόντος με σεβασμό στις παραδοσιακές αξίες, στον άνθρωπο και τη φύση. Η εταιρεία διαχρονικά επένδυσε στην ανάπτυξη πλήρους γκάμας στις κατηγορίες του ρυζιού και του οσπρίου και στην συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλες κατηγορίες τροφίμων όπως είναι τα δημητριακά πρωινού, τα προϊόντα τομάτας, η ζάχαρη και το άμυλο αραβοσίτου ενώ σημαντική είναι και η επένδυση της στον κλάδο των ειδών για κατοικίδια στον οποίο επίσης κατέχει σημαντική θέση .