Δύο νέοι συνδυασμοί της σειράς NaturNes Bio της Nestlé, το επιδόρπιο γάλακτος με φράουλα και ο φρουτοπουρές με αχλάδι, μήλο και μπανάνα, κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά διευρύνοντας τις επιλογές.

Τα NaturNes Bio χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς και διαθέτουν συστατικά βιολογικής γεωργίας από επιλεγμένες καλλιέργειες για βρέφη. Δεν περιέχουν προσθήκη ζάχαρης, πρόσθετο αλάτι και συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και χρωστικές.

Το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος με γεύση φράουλα περιέχει γάλα και φράουλες βιολογικής γεωργίας και η υψηλή περιεκτικότητά του σε γάλα συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη του μωρού. Είναι πηγή ασβεστίου που είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική  ανάπτυξη των οστών των παιδιών στο πλαίσιο μιας συνολικά ισορροπημένης διατροφής. Διατίθεται σε διπλή συσκευασία και είναι ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη από τον 6ο μήνα.

Ο βρεφικός βιολογικός φρουτοπουρές με αχλάδι, μήλο και μπανάνα αποτελεί ένα κατάλληλο σνακ για την καλοκαιρινή βόλτα. Διαθέτει πρακτική συσκευασία με ειδικά μελετημένο στόμιο ώστε τα μικρά παιδιά άνω των 12 μηνών να καταναλώνουν το προϊόν κατευθείαν από τη συσκευασία, πάντα με την επίβλεψη ενός ενήλικα. Είναι κατάλληλος για βρέφη από τον 4ο μήνα.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Nestle στο τηλ. 8001168068