Η Ioniki διακρίθηκε για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων της, λαμβάνοντας πέντε βραβεία στα φετινά Bakery and Pastry Awards.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν δύο προϊόντα που κατέκτησαν την πρώτη θέση με GOLD βραβεία: Η Χωριάτικη Πίτα με Σπανάκι & Φέτα ΠΟΠ 4τμχ 1200g και το Μπουρέκι με Φέτα Ηπείρου και Μέλι Θάσου 100g. Ακολούθησαν η Χειροποίητη Μπουγάτσα Θεσ/νίκης με Κρέμα από φρέσκο γάλα 1340g και το Pizzarto με Scrambled Ομελέτα, Κίτρινα Τυριά, Λουκάνικο & Πατάτες 315g, που διεκδίκησαν SILVER βραβεία για την υψηλή τους ποιότητα. Δεν θα μπορούσε να λείπει το Pizzarto με Scrambled Ομελέτα, Κίτρινα Τυριά & Bacon 260g, το οποίο αναδείχθηκε με BRONZE βραβείο, επιβεβαιώνοντας την υψηλή διατροφική αξία και τη διαδικασία παραγωγής του.