Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Anais Club, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Convenience Retail Awards 2022 που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS. Στο φαντασμαγορικό event αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν τα καταστήματα και οι υπηρεσίες, που απαντούν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στην απαίτηση του σύγχρονου καταναλωτή για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ποιοτικές αγορές. Η Άννα-Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, BOUSSIAS, δήλωσε: «Η παροχή υπηρεσιών όλο το 24ωρο έχει πια ενταχθεί στη ζωή μας και είναι άλλη μία από τις αλλαγές που έφερε η πανδημία στις καταναλωτικές μας συνήθειες. Οι μικρές αλυσίδες μίνι μάρκετ κέρδισαν το κοινό και επεκτείνονται όχι μόνο στην Αττική αλλά και σ ολόκληρη τη χώρα».

Περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων που αφορούν τον κλάδο της μικρής λιανικής τροφίμων και επικεντρώνονται στα καταστήματα που ανήκουν σε αλυσίδες ή σε μεμονωμένους ιδιοκτήτες, τα οποία λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο και εξυπηρετούν βασικές, αλλά και έκτακτες ανάγκες των καταναλωτών για προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Συνολικά, διακρίθηκαν 7 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσω των κατηγοριών του βραβείου που επέλεξαν.