Η εταιρεία ATOMIC HELLAS IKE ανέπτυξε φέτος ένα νέο πρόγραμμα για τους συνεργάτες της σε Μίνι Μάρκετ , Περίπτερα, Καταστήματα Ψιλικών, Καπνοπωλεία, Καταστήματα Πώλησης Ηλεκτρονικών τσιγάρων κ.α.

Πρόκειται για το Π.Ε.Σ. (Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συνεργατών), το οποίο και επιτρέπει στον εγγεγραμμένο συνεργάτη στο καινοτόμο website bespare.gr να έχει εκπτώσεις ακόμη και υπερ -χονδρικής, αν και εφόσον πετυχαίνει τους στόχους του προγράμματός του. Το ΠΕΣ αποτελεί κίνητρο για την Αtomic και τους συνεργάτες της για την ανάπτυξη μιας ποιοτικής και αποτελεσματικής συνεργασίας αμφοτέρων.

H ιστοσελίδα bespare.gr προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου και είναι μόνο για επαγγελματίες, καθώς κάθε εγγραφή ελέγχεται πριν επιβεβαιωθεί . Οι εγγεγραμμένοι συνεργάτες έχουν την δυνατότητα άμεσα να βλέπουν τα προϊόντα και τις τιμές, τις ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, τα κουπόνια εκπτώσεων, την διαθεσιμότητα καθώς και τις παραλαβές νέων προϊόντων. Με βάση τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να υπολογίσουν το διαθέσιμο budget τους και να προγραμματίσουν τις αγορές τους. Επιπρόσθετα, στον προσωπικό τους λογαριασμό έχουν ολοκληρωμένα τα στοιχεία της κάθε παραγγελίας. Τέλος μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται σε 24 ώρες, χωρίς δέσμευση ορίου παραγγελίας.