Η ελβετική εταιρεία Lindt & Sprungli παράγει υψηλής ποιότητας σοκολάτες και σοκολατάκια για πάνω από 175 χρόνια. Διαθέτοντας ένα ιδιαίτερα πλούσιο portfolio με brands, προσφέρει εμπειρίες premium σοκολάτας με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Η ιδιαίτερη γεύση και υφή κάθε σοκολάτας Lindt οφείλεται στα υψηλά ποιοτικά standards σε όλα τα επίπεδα της παραγωγής: από την παραγωγή του καρπού κακάο έως την συσκευασία και την τοποθέτηση των προϊόντων στο ράφι. Στην Ελλάδα η Lindt & Sprungli διανέμεται από την εταιρεία Πήγασος Α.Ε. τόσο στην Μικρή Λιανική όσο και σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Μεταξύ άλλων κωδικών, ο επαγγελματίας μπορεί να προμηθευτεί:

Lindor Balls: Πρόκειται για σοκολατάκια σε συσκευασία 200gr, που αποτελούν κατάλληλη επιλογή δώρου για κάθε περίσταση.

Lindor Balls Trio: Πρόκειται για τα Lindor Balls, σε συσκευασία 3 τεμαχίων. Μικρή συσκευασία, ιδανική για δοκιμή. Είναι ιδανικό για αυθόρμητο και οικονομικό δώρο και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του προϊόντος είναι η ανταγωνιστική τιμή.

Lindt Classic 100g: Σοκολάτες γάλακτος Lindt Classic 100g σε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς γεύσεων: γάλακτος, διπλή γάλακτος, γάλακτος με φουντούκι, γάλακτος με Σταφίδα & Ξηρούς Καρπούς.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 21 0246 9056