Η γνωστή εταιρεία Kyknos, γνωστή για τα προϊόντα τομάτας, εισέρχεται σε νέες κατηγορίες προϊόντων, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της με κωδικούς μαγιονέζας και μουστάρδας.

Το αποτέλεσμα είναι 6 κωδικοί, που ανταποκρίνονται στις νέες διατροφικές τάσεις. Η νέα σειρά στην κατηγορία Μαγιονέζα περιλαμβάνει τη Μαγιονέζα Premium, τη Μαγιονέζα Light και τη Mayo Vegan Sauce. Μεριμνώντας για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή ακολουθούν τη vegan διατροφή η KYKNOS προσφέρει την επιλογή light μαγιονέζας με 60% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με την Premium, αλλά και τη Mayo Vegan Sauce χωρίς αυγό και γλουτένη. Τα προϊόντα της σειράς δεν έχουν γλουτένη.

Η Mουστάρδα Mild, η Μουστάρδα Hot και η Μουστάρδα με μέλι είναι οι τρεις νέες γεύσεις που παρουσίασε η KYKNOS, παραγόμενες από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού. Οι διαφορετικές παραλλαγές καλύπτουν όλα τα γούστα χαρίζοντας μια απαλή, πικάντική ή μια ελαφρώς πιο γλυκιά γεύση συνδυασμένη με τη σπιρτάδα της μουστάρδας. Οι δυο νέες προϊοντικές σειρές της KYKNOS κυκλοφορούν ήδη στα καταστήματα.