Σημαντικές διακρίσεις η Πίνδος

ΠίνδοςΤην ισχυροποίηση της θέσης της στον κλάδο, αλλά και ένα πιο βαθύ αποτύπωμα στην οικονομία, στην περιφερειακή ανάπτυξη και κυρίως στην κοινωνία, έθεσε ως στόχο της εταιρείας Πίνδος για το 2018, ο πρόεδρος Δ.Σ. του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, κ. Ανδρέας Δημητρίου, σχολιάζοντας πρόσφατα το μέλλον της εταιρείας μετά από μια χρονιά γεμάτη βραβεία, το 2017.

Η Πίνδος διακρίθηκε σε διάφορες κατηγορίες την περασμένη χρονιά. Αναδείχθηκε μεγάλος νικητής των βραβείων Waste & Recycling Awards 2017, στις κατηγορίες Food Waste και Resource Recovery – Waste to energy, αποσπώντας επιπλέον δύο επαίνους στις κατηγορίες «Sustainable Business» και «Circular Economy & Symbiosis Network».

Παράλληλα, το 2017 ήταν και η χρονιά που σηματοδότησε την κυκλοφορία νέων, καινοτόμων προϊόντων τα οποία σχεδιάστηκαν από την ΠΙΝΔΟΣ με στόχο να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή. Έτσι, στο 17ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων, η ΠΙΝΔΟΣ τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος στην κατηγορία «πτηνοτροφικά προϊόντα» και πιο συγκεκριμένα για τα προϊόντα χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου, παραδοσιακή γιαννιώτικη κοτόπιτα, ρολό κοτόπουλο και κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής.

Τέλος, η ΠΙΝΔΟΣ συμμετείχε στα βραβεία Made in Greece που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής, αποσπώντας δύο διακρίσεις στις κατηγορίες Επιχειρηματική Αριστεία και Αγροτική Αριστεία.