Το τεύχος 26 του περιοδικού Mini Market & Μικρή Λιανική κυκλοφόρησε ήδη στα καταστήματα της μικρής λιανικής, με πληθώρα θεμάτων που αφορούν τους επαγγελματίες της αγοράς. Σε ένα από αυτά όμως, χτύπησε ο… δαίμων του τυπογραφείου!

Πιο συγκεκριμένα, στη σελίδα 30, στο άρθρο εξωφύλλου, κάτω από τον τίτλο «Οι προϋποθέσεις γύρω από τα POS», αναφέρεται ότι μπορεί κανείς στα μίνι μάρκετ να τοποθετεί ειδική πινακίδα με την οποία να ενημερώνει τους πελάτες του για τη χρήση έξτρα προμήθειας στις πληρωμές μέσω POS. Πρόκειται, ασφαλώς, για μία πρακτική που αφορά ΜΟΝΟ την Κυπριακή αγορά αλλά δυστυχώς η σχετική σήμανση στο άρθρο «χάθηκε» κατά τη διαδικασία της σελιδοποίησης και έτσι θα μπορούσε να οδηγήσει εύκολα σε παρανόηση των αναγνωστών του περιοδικού μας στην Ελλάδα.

Ζητούμε συγγνώμη για την αβλεψία, αφού το περιοδικό Mini Market & Μικρή Λιανική είναι γνωστό για την εγκυρότητα των γραφόμενών του. Μείνετε συντονισμένοι στο minimarketmag.gr, καθώς θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες και για όσα ισχύουν στην ελληνική αγορά για το συγκεκριμένο θέμα.