Στα «κρυφά» αναμένεται η τροπολογία του ατμίσματος. 

Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά, για την αναμενόμενη τροπολογία της κυβέρνησης, που θα περάσει στη Βουλή και θα αφορά την εγκύκλιο του ΑΑΔΕ, που απαγορεύει τη διάθεση όλων των υγρών αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί από τη στιγμή που δεν πρόκειται για σχέδιο νόμου, αλλά για τροπολογία, δεν θα τεθεί καν σε δημόσια διαβούλευση και αναμένεται να «περάσει» στη Βουλή σε ανύποπτο χρόνο, ώστε να υπάρξουν οι μικρότερες δυνατές αντιδράσεις.

Στη νέα τροπολογία αναμένεται να υπάρξουν περιορισμοί και απαγορεύσεις στην ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη, με στόχο την προστασία του καταναλωτή, καθώς και τη μη έναρξη ατμίσματος από νέους και ανήλικους, μία τάση που ανθεί στις ΗΠΑ.

Στην ίδια τροπολογία αναμένεται να απαγορευτούν τα αρώματα στα καταστήματα που διακινούν ηλεκτρονικά τσιγάρα, διατηρώντας έτσι τις συνθήκες του αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι άλλων παικτών που μπορούν νόμιμα να εμπορεύονται τα προϊόντα τους. Η τροπολογία αναμένεται να επηρεάσει πάντως, πάνω από 2.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.Στην ίδια τροπολογία αναμένεται να απαγορευτούν τα αρώματα στα καταστήματα που διακινούν ηλεκτρονικά τσιγάρα, διατηρώντας έτσι τις συνθήκες του αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι άλλων παικτών που μπορούν νόμιμα να εμπορεύονται τα προϊόντα τους. Η τροπολογία αναμένεται να επηρεάσει πάντως, πάνω από 2.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.