Συνεργασία BAT Hellas - Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Η British American Tobacco (BAT) Hellas, μέλος του Ομίλου που ηγείται της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων ατμίσματος, προχώρησε σε μία στρατηγική  συνεργασία με τη Nobacco, την μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων του κλάδου στην Ελλάδα, φέρνοντας στην ελληνική αγορά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα Vype.

Συνεργασία BAT Hellas - Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάραΜε τη συμφωνία αυτή θα διατίθενται λοιπόν από όλα τα καταστήματα και το δίκτυο πωλήσεων της Nobacco στην Ελλάδα, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco, τα οποία και είναι διαθέσιμα σήμερα σε εννέα χώρες του κόσμου. «Η στρατηγική μας επικεντρώνεται στην προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων καπνού αλλά και πέρα από αυτά. Η φράση «πέρα από αυτά» αναφέρεται στην προσφορά μιας γκάμας καινοτόμων προϊόντων, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο συγκριτικά με τα συμβατικά τσιγάρα. Την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μας προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα. Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία με τη Nobacco, μια εταιρεία γνωστή για τον ηγετικό της ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ατμίσματος.

Το μέγεθος και ο ηγετικός ρόλος της Nobacco στη λιανική αγορά των προϊόντων ατμίσματος, την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη. Την ίδια στιγμή, ως ελληνική εταιρεία, η συνεργασία αυτή τονίζει τη συνεχή δέσμευσή μας στην ελληνική οικονομία», ανέφερε κατά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΒΑΤ Hellas στο τηλ.: 210 8198500