Στην Ελλα-δικά μας η γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ

Στην Ελλα-δικά μας η γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ. 

Μια από τις πιο γνωστές ελληνικές εταιρείες στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στο κανάλι των γαλακτοκομικών, εντάχθηκε πρόσφατα στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχτηκε στα μέλη της, τη Μεβγάλ, μια εταιρεία που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές γαλακτοκομικά προϊόντα από το 1950. Μια ακόμα μεγάλη, αμιγώς Ελληνική εταιρεία, που συνδυάζει την παράδοση  και τις αυθεντικές γεύσεις με την καινοτομία, ενώνει τις δυνάμεις της με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Ειδικότερα, το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,  έχει ιστορία στον κλάδο εδώ και 70 χρόνια. Ξεκίνησε ως μια μικρή τυροκομική μονάδα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και πλέον αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, με διεθνή αντίκτυπο, αφού τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αρχικά, η δραστηριότητα της εταιρείας περιελάμβανε τη συλλογή γάλακτος από τις γύρω περιοχές και τη μεταποίησή του σε φέτα και κίτρινα τυριά. Σταδιακά ξεκίνησε η παραγωγή εμφιαλωμένου γάλακτος, γιαουρτιών και άλλων προϊόντων με αποτέλεσμα σήμερα η Μεβγάλ να υπογράφει μία πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα γαλακτοκομικών που ξεπερνά τους 170 κωδικούς.

Η ένταξη της Μεβγάλ στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμβάλλει στην ενίσχυση της δυναμικής της κοινότητας, η οποία επεκτείνει σταθερά την αριθμητική της υπεροχή.