ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Forlabels

Στην Ελλα-Δικά μας το μέλι Attiki. 

Στην πρωτοβουλία Ελλα-Δικά μας εντάχθηκε πρόσφατα η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, η εταιρεία που για περισσότερα από 90 χρόνια είναι γνωστή για το μέλι Attiki. Μέσω της σύμπραξης αυτής στόχος είναι η ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας αλλά και η διεθνής προβολή των πρωτότυπων ελληνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά μας, η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, χρησιμοποιεί εκλεκτές ποικιλίες ελληνικού μελιού, από 2.000 μελισσοκόμους με έμφαση σε συνεργασίες που διαρκούν δυο και τρεις γενεές. Βασικός άξονας στον οποίο κινείται η φιλοσοφία του νέου Μέλους της Ελλα-Δικά μας είναι η συνεχής εξέλιξη, αλλά ταυτόχρονα η πίστη και η διατήρηση των αρχών των ιδρυτών της εταιρείας για ποιοτικά προϊόντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ενδυναμώνει το έργο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που μετρά σήμερα 62 Μέλη, τα οποία έχουν συσπειρωθεί με στόχο την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, την ανάδειξη των πρωτότυπων ελληνικών προϊόντων διεθνώς, αλλά και τη δημιουργία σημαντικών συνεργειών.