Μια ακόμα εταιρεία, η evlogia, που αποτελεί μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, εντάσσεται στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία evlogia, της οικογένειας Ποταμίτη, δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής χειροποίητης μαρμελάδας, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά από φρέσκα φρούτα συνεργαζόμενων Ελλήνων παραγωγών, καθώς και τυποποίησης μελιού, ταχίνι και φυστικοβούτυρου.

Το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ δημιουργεί γεύσεις με προϊόντα απαλλαγμένα από συντηρητικά και ζάχαρη και συλλέγει μέλι από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας. Η evlogia κυκλοφορεί στην αγορά 20 μαρμελάδες, τόσο απλές όσο και πανδαισίας φρούτων καθώς και μαρμελάδες με αποστάγματα ούζου, τσίπουρου και μαστίχας. Το brand, έχει ως όραμα να προσφέρει στους καταναλωτές τα ευεργετήματα της ελληνικής φύσης.

Η εταιρεία- Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εναρμονίζεται πλήρως με τις αξίες και τα ιδανικά της Πρωτοβουλίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και την άνθισή του μέσα από την εποικοδομητική σύμπραξη παραγωγικών-μεταποιητικών εταιρειών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.