Mondelēz

Η αγορά υποδέχεται το Sustainable Food Conference (Circular Economy, Safety, Packaging, Supply Chain), στο Αμφιθέατρο ΟΤΕAcademy στην Αθήνα, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022, για να συζητήσει και να δώσει λύσεις στις τεκτονικές αλλαγές που διαμορφώνουν τον κλάδο τροφίμων και ποτών, τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και καταναλωτικών τάσεων. Το συνέδριο πρόκειται να επισημάνει και να δώσει διεξόδους στις προκλήσεις της εποχής για τον κλάδο, όπως έχουν διαμορφωθεί από την αύξηση του πληθωρισμού, το ενεργειακό κόστος, τις διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα, τον πρόσφατο πόλεμο, την επάρκεια προϊόντων και υλικοτεχνικού υλικού, αλλά και τις τάσεις στη διατροφή όπως διαμορφώνονται για τον σημερινό καταναλωτή.

Κορυφαίοι ομιλητές αναλύουν και μοιράζονται την τεχνογνωσία τους με το κοινό του συνεδρίου, ανάμεσά τους και οι: Κώστας Κυριόπουλος – EY, Παναγιώτης Αδαμαντιάδης – Alfa Pastry, Πασχάλης Αβραμίδης – ΜΕΤΡΟ, Αννα Λεκατσά – CAFETEX, Δρ. Εφη Τριτοπούλου – NoWaste 21 κ.ά.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Panel για την «Πράσινη» Χρηματοδότηση και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή των σημαντικών ομιλητών: Δημήτρης Σκάλκος – Γενικός Γραμματέας, Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Φώτης Κουρμούσης – εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), Μαριάννα Πολυκράτη, Secretary of the Board of Directors, Hellenic Association of Treasurers, Δημήτρης Πειρουνάκης, Supervising Senior Advisor, ESG & Sustainability – Consulting KPMG Advisors Single Member S.A.