Η premium craft μπύρα VOREIA συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο Thessaloniki Beer Festival 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2022, στον εξωτερικό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία στο περίπτερο 22 της έκθεσης να δοκιμάσουν αρκετές διαφορετικές εκφάνσεις της μπύρας Voreia, από τη μεγάλη γκάμα φρέσκων κωδικών της. Η craft μπύρα VOREIA και η Beverage World, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της, θα υποδέχεται τους επισκέπτες της στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της μεταξύ 17:00 – 00:00 την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο η προσέλευση θα γίνεται στις 12:00 – 00:00.

Ο κ. Γιάννης Μαρμαρέλλης, ιδρυτής της Siris Microbrewery, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Η Siris, ως μια από τις πρώτες μικροζυθοποιίες της χώρας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη μεγάλη γιορτή, η οποία αποτελεί μια στοχευμένη ενέργεια για να γνωρίσει ο καταναλωτής την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στον χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας και ιδιαίτερα της craft μπύρας. Για ακόμα μία χρονιά, θα είμαστε εκεί όπου χτυπάει ο παλμός της ελληνικής μικροζυθοποιίας και θα δώσουμε το παρόν με την πιο πολυδιάστατη μπύρα που φέρει άρωμα Ελλάδας. Ειδικά αυτή τη χρονιά, και μετά το δυναμικό επαναλανσάρισμα της η VOREIA συστήνεται σε ακόμα περισσότερους φίλους και μοιράζεται μαζί τους ποικιλίες και αρώματα μιας ποιοτικής, ελληνικής και ευκολόπιοτης φρέσκιας craft μπύρας».