Η FIX Hellas παρουσίασε πρόσφατα τις τρεις συλλεκτικές συσκευασίες «ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ» που εμπνέονται από την ποικιλομορφία της Ελλάδας και συγκεκριμένα από το αστικό, ηπειρωτικό και νησιωτικό τοπίο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «τρεις χαρακτηριστηκές φιγούρες πρωταγωνιστούν ως πραγματικοί ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ ήρωες ενώ γύρω τους ζωντανεύουν γνώριμες εικόνες, διαχρονικές αξίες, εμπειρίες, προορισμοί και καταστάσεις που μας «δένουν» με κάθε γωνιά του τόπου μας, αλλά και μεταξύ μας. Στις νέες συσκευασίες πρωταγωνιστούν:

Το περιστέρι, ο παρατηρητής του αστικού τοπίου, πλαισιώνεται από χαρακτηριστικά στοιχεία της πόλης, όπως το γραφικό παγκάκι στην πλατεία, το γνώριμο κουλουρά που συναντάμε στις πρωινές μας βόλτες και τα κλασσικά στέκια, όπου με την παρέα χτίζουμε τις αγαπημένες μας στιγμές.

Το καΐκι, αντιπροσωπεύοντας τον αυθεντικό ήρωα της θάλασσας, αποκαλύπτει κρυφά περάσματα που οδηγούν στα πιο απόμερα και μαγικά μέρη των νησιών, σε κρυστάλλινες παραλίες και περιπετειώδεις διαδρομές, κάτω από τον καυτό ήλιο και τον έναστρο ουρανό του καλοκαιριού. 

Η κατσίκα, ο πραγματικός θαμώνας της επαρχίας, που ξέρει κάθε βράχο, κάθε μυστικό μονοπάτι, κάθε γεφύρι και θα σε οδηγήσει στα καλύτερα πανηγύρια, εκεί που ο ήχος των παραδοσιακών ακουσμάτων φέρνει κοντά τον λόκαλ με τον επισκέπτη, τον παππού με τα εγγόνια, τον παραδοσιακό τύπο με τον εναλλακτικό».

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Fix στο τηλ. 210 6675200