Νέο βραβείο ποιότητας για την Creta Farms

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 χρυσών αστέρων απέσπασε το Εν Ελλάδι Pork Steak της Creta Farms από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2018, που διοργανώνονται κάθε χρόνο με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 σεφ και γευσιγνώστες.

Τα βραβεία ποιότητας θεωρούνται το αποτέλεσμα της ειδικής εκτροφής που εφαρμόζεται στα ζώα από την εταιρεία. Με περισσότερη ποσότητα ελαιόλαδου στην εκτροφή, το κρέας γίνεται πιο τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών. Τα κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου, ενώ τα αρωματικά βότανα προσδίδουν στο κρέας ιδιαίτερη μυρωδιά.

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της Creta Farms, σε συνδυασμό με τις συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία) χαλαρώνουν το ζώο και δημιουργούν το πιο ευκολοχώνευτο και γευστικό κρέας.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Creta Farms στο τηλ. 210 6260000