Βεζύρογλου

Μια ακόμη χρονιά με ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο για την Αντώνης Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ – Απ’ τα Περιβόλια του Βεζύρογλου. Σε μία χρονιά που έδειξε από νωρίς το πρόσωπο της νέας κρίσης στην ελληνική αγορά, η γνωστή ελληνική εταιρεία, συνέχισε την ανοδική της πορεία.

Υλοποιώντας με συνέπεια, στρατηγική που υποστηρίζει τη Βιωσιμότητα μέσω της καινοτομίας, η εταιρεία παράγει και διαθέτει προϊόντα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν, κυρίως όμως, που επιλέγουν οι καταναλωτές συνειδητά. Αυτό δείχνουν οι πωλήσεις της εταιρείας αλλά και τα ευρήματα ερευνών που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, για τις τάσεις των καταναλωτών, τις προτιμήσεις τους αλλά και τους λόγους που τους οδηγούν στις συγκεκριμένες επιλογές.

Η Αντώνης Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ – Απ’ τα Περιβόλια του Βεζύρογλου, επιλέγει να διανύει πορεία διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό παραμένοντας με διαφορά ο ηγέτης στην αγορά των baby φυλλωδών λαχανικών, τα οποία παράγει και διαθέτει στην αγορά, μη πλυμένα. Οι λόγοι είναι διακριτοί από την πρώτη ματιά, κρατώντας στα χέρια ένα σακουλάκι με baby φύλλα, “Απ’τα Περιβόλια του Βεζύρογλου”, σύμφωνα με την εταιρεία. Φρέσκα, με έντονα χρώματα, τα φυλλαράκια στις σαλάτες προσφέρουν μεγαλύτερη διατηρησιμότητα λόγω του ότι, τυποποιούνται με μηδενική επεξεργασία φιλοξενούνται δε, σε σακουλάκια 100% ανακυκλώσιμα, σε μη τροποποιημένο περιβάλλον. Επιπρόσθετα, η εταιρεία με εσωτερικές διαδικασίες και πρωτόκολλα διατηρεί τους δείκτες ποιότητας σε πολύ υψηλό σημείο μέσω των τμημάτων R&D, Γεωπονίας και Ελέγχου Ποιότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πέτυχε μείωση -25% των αζωτούχων λιπασμάτων (στη διετία 2020 – 2022), μηδενικά υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων στα φύλλα baby σπανακιού (στο 95% της λήψης δειγμάτων του 2022), αντικατάσταση βιολογικών σκευασμάτων αντί χημικών, σταδιακή ενσωμάτωση τεχνικών Agro 4.0, καθημερινές αναλύσεις (περισσότερες από 350/ έτος) και συνεργασία με το Α.Π.Θ. (Γεωπονική Σχολή), σε εφαρμογές πρωτοκόλλων αξιολόγησης βιολογικών σκευασμάτων για χρήση στις καλλιέργειες.