Η Nature Tech έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές των καταστημάτων της μικρής λιανικής, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από μπάρες πρωτεΐνης, μπάρες ενέργειας, υγιεινά ροφήματα και αθλητικά ποτά, η οποία επεκτείνεται διαρκώς με νέους κωδικούς προϊόντων.

Του Στέλιου Ασλανίδη

Νέα προϊόντα για τη μικρή λιανική

H νέα γενιά καταναλωτών έχει αναπτύξει τις δικές της αγοραστικές συνήθειες και στην Ελλάδα, με μια σειρά από προϊόντα on the go να έχουν εκτοξεύσει τις πωλήσεις τους, αποτελώντας θησαυρό για τα μίνι μάρκετ και τα υπόλοιπα καταστήματα της μικρής λιανικής, αφού οδηγούν σε μεγάλο βαθμό πια τις πωλήσεις τους. Προϊόντα, όπως οι μπάρες ενέργειας και πρωτεΐνης, τα υγιεινά ροφήματα και τα αθλητικά ποτά, αποτελούν τα πιο δυνατά χαρτιά πλέον για πολλούς επαγγελματίες του κλάδου, αφού απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό και έχουν σταθερά μεγάλη ζήτηση στα μικρά σημεία πώλησης. Ως εκ τούτου, έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι επιλογές για τα ράφια των μίνι μάρκετ, των ψιλικατζίδικων και των περιπτέρων, με πλήθος από εταιρείες να συνεργάζονται με τα καταστήματα της μικρής λιανικής. Μία από αυτές που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και εκτός ελληνικών συνόρων, είναι η εταιρεία Nature Tech, η οποία ακολουθεί πλήρως τις νέες τάσεις και έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο προμηθευτή για τα on the go προϊόντα, με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα την ποιότητα των προϊόντων, τις συνεργασίες με τα καταστήματα της μικρής λιανικής και τη συνεχή ανανέωση της γκάμας της με νέους, δημοφιλείς κωδικούς.

Η Nature Tech αποτελεί πλέον έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές της μικρής λιανικής σε προϊόντα όπως οι μπάρες ενέργειας και πρωτεΐνης, τα υγιεινά ροφήματα και τα αθλητικά ποτά.

Nature Tech: ελληνική εταιρεία με δυναμική ανάπτυξη

Η εταιρεία Nature Tech ιδρύθηκε το 2016 με έδρα την Αθήνα και αποτελείται από μια νέα, ενεργητική ομάδα, που έχει ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές άριστης ποιότητας υγιεινά σνακ και ροφήματα, στην καλύτερη τιμή που υπάρχει στην αγορά. Σήμερα μετράει επτά χρόνια επιτυχημένης πορείας τόσο στην ελληνική αγορά, όπου τα προϊόντα της διανέμονται σε χιλιάδες σημεία της μικρής λιανικής σε όλη τη χώρα, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, όπου η εταιρεία εξάγει με επιτυχία τα καινοτόμα της προϊόντα σε δέκα χώρες, και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά. Αρχικός στόχος της Nature Tech ήταν -και παραμένει- η προσφορά καινοτόμων, δυναμωτικών προϊόντων υπέροχης γεύσης, με υψηλής ποιότητας συστατικά, που θα λατρεύουν τόσο οι αθλητές όσο και οι απλοί καταναλωτές. Η εταιρεία έχει ειδικευτεί στις μπάρες, και ιδιαίτερα στις μπάρες πρωτεΐνης και ενέργειας, έχοντας αποκλειστικά δικές της συνταγές, και πλέον έχει φτάσει να προσφέρει πενήντα διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων. Σε συνδυασμό και με τις καλές τιμές της, η Nature Tech έχει μετατραπεί στην πλέον αναπτυσσόμενη εταιρεία του είδους της στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Η εποχή προστάζει για σνακ με ελάχιστη ή μηδενική πρόσθετη ζάχαρη, πλούσια σε πρωτεΐνη, και το σημαντικότερο, με απολαυστική γεύση.

Η γκάμα των προϊόντων και οι νέες τάσεις

Η Nature Tech είναι μία από τις εταιρείες με την πιο πλήρη γκάμα στα αθλητικά σνακ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προσφέροντας τεράστια ποικιλία στα functional snacks και drinks. Η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει μπάρες πρωτεΐνης, μπάρες ενέργειας (Oat Energy – FlapJack), υγιεινά ροφήματα με αλόη βέρα και αθλητικά ποτά. Έχοντας ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης την παρακολούθηση των νέων τάσεων, η εταιρεία διαπίστωσε πως η εποχή προστάζει για τη δημιουργία σνακ με ελάχιστη ή μηδενική πρόσθετη ζάχαρη, πλούσια σε πρωτεΐνη, και το σημαντικότερο, με απολαυστική γεύση, ακολουθώντας αυτές τις κατευθύνσεις. Η νέα γκάμα προϊόντων της Nature Tech έχει βασιστεί σε αυτή τη φιλοσοφία, με την εταιρεία να δημιουργεί τις νέες μπάρες πρωτεΐνης τέταρτης γενιάς, για τις καλύτερες και νοστιμότερες από πότε επιλογές στην αγορά.

Τα νέα σνακ της Nature Tech

Η ελληνική εταιρεία Nature Tech έχει ως σκοπό να εξελίσσεται διαρκώς, να έρευνα, να καινοτομεί, και με αυτή τη φιλοσοφία ανανεώνει διαρκώς την γκάμα της με άριστης ποιότητας προϊόντα, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Σήμερα, οι νέοι κωδικοί που είναι διαθέσιμοι για όλα τα σημεία της μικρής λιανικής είναι οι εξής:

 • Power Pro Deluxe
  • Deluxe Salted Caramel με γέμιση αλατισμένη καραμέλα και επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος. Με 24% πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 80 γραμμαρίων.
  • Deluxe Strawberry Cheesecake με γέμιση φράουλα, κομματάκια αποξηραμένης φράουλας και επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Με 24% πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 80 γραμμαρίων.
  • Deluxe Μόκα με γέμιση μόκα και επικάλυψη λευκής σοκολάτας, με 24% πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 80 γραμμαρίων.
 • Protein Delicious
  Μπάρα πρωτεΐνης, με διπλή καραμέλα και φιστίκια με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος. Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και με 28% πρωτεΐνη. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η μοναδική μπάρα πρωτεΐνης που μπορεί με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι είναι νοστιμότερη όχι απλά από οποιαδήποτε άλλη μπάρα πρωτεΐνης που κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά και από οποιοδήποτε απλό σνακ σοκολάτας. Η Protein Delicious έχει πραγματική επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, διπλή στρώση μαλακής καραμέλας, ολόκληρα ψημένα φιστίκια και πρωτεϊνική γέμιση με γεύση αλατισμένης καραμέλας.
 • Delicious Waffer
  Πρόκειται για μια λαχταριστή γκοφρέτα πρωτεΐ­νης, που ακολουθεί τη φιλοσοφία των προϊόντων χωρίς προσθήκη ζάχαρης και θεωρείται ένα ιδανικό σνακ για να κατευνάσει τη λιγούρα αλλά και να προσφέρει ικανοποιητικό ποσοστό πρωτεΐνης.
 • Protein and Nuts
  Για τους λάτρεις των ξηρών καρπών, η εταιρεία Nature Tech έχει δημιουργήσει τις νέες μπάρες Protein and Nuts που ξεχωρίζουν για τη γεύση τους και περιλαμβάνουν λίγη ζάχαρη και 22% πρωτεΐνη, ενώ είναι βουτηγμένες σε σοκολάτα γάλακτος.
  Διατίθενται στην ελληνική αγορά σε δύο μοναδικές γεύσεις: Protein and Nuts salted Caramel και Protein and Nuts mixed berries.
 •  Power Pro Plus
  Μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές προϊόντων της Nature Tech είναι οι μπάρες Power Pro Plus, που διαθέτουν ήδη δυναμική παρουσία στα ράφια των καταστημάτων της μικρής λιανικής. Η εταιρεία έρχεται λοιπόν να προσφέρει δύο καινούριους κωδικούς που θεωρούνται μοναδικοί και στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για τους εξής:
  • Power Pro Plus Choco Orange BCAA. Πρόκειται για μπάρες εμπλουτισμένες με αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας BCAA και νέα φανταστική γεύση σοκολάτας γάλακτος και πορτοκαλιού, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
  • Power Pro Plus White chocolate Vanilla L Carnitine. Πρόκειται για μια γεύση που έλειπε από την γκάμα της εταιρείας. Η βανίλια έρχεται με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, εμπλουτισμένη με καρνιτίνη και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. (Σύμφωνα με την εταιρεία, η καρνιτίνη βοηθά στην απώλεια βάρους, μετατρέποντας το λίπος σε ενεργεία).
 • Power Pro Junior
  Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και στην προσπάθεια να απευθυνθεί και σε μικρότερες ηλικίες, η Nature Tech λάνσαρε ένα νέο προϊόν, που έχει ως στόχο να συστήσει τις καλές συνήθειες των υγιεινών σνακ στα παιδιά. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Power Pro Junior είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα παιδιά για τη σωστή ανάπτυξή τους. Ένα υγιεινό σνακ με φανταστική γεύση, πλούσιο σε πρωτεΐνη, λιγότερα σάκχαρα, καθόλου συντηρητικά, συστατικά 100% φυσικής προέλευσης, γεμάτο βιταμίνες, ασβέστιο και μαγνήσιο.

Νέα ενεργειακά ποτά από τη Nature Tech

Η Nature Tech συνεχίζει να ανανεώνει την γκάμα της και στον τομέα των ροφημάτων, με τα νέα της προϊόντα να αφορούν την κατηγορία των ενεργειακών ποτών. Η εταιρεία έχει ήδη λανσάρει στην ελληνική αγορά, τέσσερις νέους κωδικούς, που αναμένεται να κυριαρχήσουν στα ψυγεία της μικρής λιανικής το επόμενο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, οι νέες προσθήκες στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Nature Tech είναι οι εξής:
• Isotonic Drink, για ενυδάτωση και ενέργεια.
• L Carnitine Drink, δίνει ενέργεια και βοηθά στην απώλεια λίπους.
• BCAA DRINK, με τα απαραίτητα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, που βοηθάνε στη μυϊκή ανάπτυξη και στη γρηγορότερη αποκατάσταση των μυών.
• Magnesium, βοηθά στη ρύθμιση της ενέργειας του σώματος και στη σωστή λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος.

Naturetech
Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 145,
Άνω Λιόσια
Website: gr.naturetech.gr