Νέα προϊόντα έχει λανσάρει στην ελληνική αγορά η Naturetech, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στις μπάρες δημητριακών και πρωτεΐνης για τη μικρή λιανική, που διαθέτει και μια ευρεία γκάμα προϊόντων και σε άλλες κατηγορίες, όπως τα σνακ και τα ροφήματα.

Η εταιρεία ενισχύει διαρκώς το «χαρτοφυλάκιό» της με νέους κωδικούς και η νέα πρότασή της για τα μίνι μάρκετ, τα καταστήματα ψιλικών και τα περίπτερα, περιλαμβάνει τέσσερις νέες μπάρες πρωτεΐνης:

1. Deluxe Salted Caramel με γέμιση αλατισμένη καραμέλα και επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος. Με 24% πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 80 γραμμαρίων.

2. Deluxe Strawberry Cheesecake με γέμιση φράουλα, κυματάκια αποξεραμένης φράουλας και επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Με 24% πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 80 γραμμαρίων.

3. Deluxe Μόκα με γέμιση μόκα και επικάλυψη λευκής σοκολάτας, με 24% πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 80 γραμμαρίων.

4. Delicious μπάρα πρωτεΐνης, με διπλή καραμέλα με φιστίκια σε επικάλυψη σοκολάτα γάλακτος. Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και με 28% πρωτεΐνη.
 
Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της Naturetech στο τηλ. 2130418660