Έρευνα αγοράς για επιλογές θέρμανσης

Το περιοδικό «Mini Market & Μικρή Λιανική» έκανε πραγματική έρευνα αγοράς σε μεγάλα καταστήματα της Αττικής, καταγράφοντας τις προτάσεις που υπάρχουν σήμερα για τη θέρμανση μικρών χώρων, όπως η πλειοψηφία των μίνι μάρκετ, των καταστημάτων ψιλικών, ακόμη και των περιπτέρων. Δείτε παρακάτω ενδεικτικές εικόνες από τις επιλογές της αγοράς.

Οι επιλογές σε όλα τα καταστήματα είναι πάρα πολλές, οπότε καλό θα είναι πριν αποφασίσετε, να ζητήσετε μια κατεύθυνση από τους ειδικούς, ώστε να μην χαλάσετε «τσάμπα» τα χρήματά σας.

Οι θερμάστρες είναι πιθανότατα μία από τις πιο οικονομικές επιλογές, με την τιμή τους να ξεκινά από 23 ευρώ. Υπάρχουν σε μεγάλη γκάμα, για κάθε γούστο.

Οι θερμοπομποί αποτελούν μία από τις πιο νέες προτάσεις στην αγορά και σίγουρα ξεχωρίζουν για την καλαισθησία τους, ενώ κι η τιμή τους δεν είναι απαγορευτική.

Μεταξύ των προϊόντων, αλλά και των προσφορών των καταστημάτων, υπάρχουν και οι έξτρα υπηρεσίες, όπως της μεταφοράς και της εγκατάστασης της συσκευής.

Νέα τάση είναι και τα φορητά κλιματιστικά, τα οποία είναι σίγουρα πιο εύκολα στη χρήση και την τοποθέτηση, ενώ η τιμή τους ξεκινά από τα 145 ευρώ.

Διευρύνεται διαρκώς η γκάμα των κλιματιστικών που προσφέρουν και θέρμανση, λειτουργώντας στη λογική του 2 σε 1 για τα καταστήματα. Η τιμή τους παραμένει πάντως υψηλή, με το πιο οικονομικό να ξεκινάει από τα 270 ευρώ.

Αρκετές ήταν οι εκπτώσεις κι οι προσφορές σε όλα τα προϊόντα θέρμανσης, με το κέρδος βέβαια να μην είναι πολύ μεγάλο στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Τα ηλεκτρικά καλοριφέρ, αλλά και τα καλοριφέρ λαδιού, φαίνεται να είναι μία από τις top επιλογές στις οικονομικές λύσεις, καθώς υπάρχει πια μεγάλη γκάμα επιλογών.