Έχοντας ως παρακαταθήκη την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη του διοργάνωση, το 2ο Bio Festival επανέρχεται στις 6-8 Μαΐου 2022, στο Γκάζι, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Εμπλουτισμένο με νέους τομείς και με μια ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονομία, επαναπροσδιορίζει την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε να αποτελέσει σημαντικό εμπορικό φόρουμ και κομβικό σημείο αναφοράς για την κουλτούρα του healthy και eco living στην Ελλάδα.

Χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου αλλά και ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητάει έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρότερους παραγωγούς αλλά και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α’ ύλες.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του 2ου Bio Festival θα είναι τα vegan προϊόντα, καθώς για τρεις ημέρες, η διοργανώτρια εταιρεία θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν vegan & vegetarian γεύσεις νέων καινοτόμων προϊόντων.

Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ, είτε πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν εντάξει ή θέλουν να εντάξουν τα vegan προϊόντα στο ράφι της επιχείρησής τους ή στο μενού του εστιατορίου τους, είτε για ένα δυναμικό καταναλωτικό κοινό που επιλέγει τα vegan προϊόντα.

Οι εκθέτες με vegan προϊόντα θα είναι εταιρείες που διαθέτουν αποκλειστικά ή έχουν εντάξει στο χαρτοφυλάκιο τους και vegan προϊόντα. Επιπλέον, μέσα από τις εισηγήσεις και τις συζητήσεις του Bio School, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από την παγκόσμια αυτή τάση και να βρουν απαντήσεις σε κάθε απορία τους.