Το γιαούρτι

Το γιαούρτι «ενώνει» Lidl και Κρι Κρι. 

Μια νέα συνεργασία γνωστοποιήθηκε πρόσφατα, που αφορά τη γνωστή γαλακτοβιομηχανία από τις Σέρρες Κρι Κρι και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl.

Πιο συγκεκριμένα, η Κρι Κρι, μετά το λανσάρισμα της ανανεωμένης σειράς επιδορπίων γιαουρτιού με φρούτα και του πρώτου βρεφικού γιαουρτιού στην ελληνική αγορά με ονομασία «Το πρώτο μου γιαουρτάκι», προχώρησε σε συμφωνία με τη Lidl για την παραγωγή private label προϊόντων γιαούρτης. Σε ότι αφορά την αγορά της γιαούρτης, όπως έχει ήδη κάνει γνωστό η διοίκηση της Κρι Κρι, στόχος είναι η ενίσχυση της συνολικής αγοράς, ενώ φέτος θα δώσει έμφαση στην κατηγορία των παιδικών γιαουρτιών.

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει σαν μάρκα τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και παγωτού. Με ιστορία από το 1954, παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.