Τρεις διαφορετικές προϊοντικές σειρές της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, ξεχώρισαν στην πρόσφατη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς 2021». Πρόκειται για τις εξής:

Φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα»: Η σειρά φρέσκων σαλατών Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα» ανέδειξε με το λανσάρισμά της 12 συνδυασμούς λαχανικών σε μία ανανεωμένη γκάμα που περιλαμβάνει κλασικές σαλάτες αλλά και πρωτότυπες γευστικές προτάσεις, υψηλής διατροφικής αξίας. 

Ζυμαρικά με Λαχανικά Μπάρμπα Στάθης: Με στόχο την παραγωγή προϊόντων που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ παρουσίασε τη σειρά επτά συνδυασμών Ζυμαρικών με Λαχανικά που αποτελούν συνοδευτικό υψηλής διατροφικής αξίας είτε ένα πλήρες γεύμα.

Χορευτή από τη Χρυσή Ζύμη: Η Χορευτή, μία πίτα με τραγανό, κυματιστό φύλλο και γέμιση με υλικά της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής, είναι ένα προϊόν που ξεχώρισε με το λανσάρισμά του κατάφερε να κερδίσει τόσο την προτίμηση των καταναλωτών και την εμπιστοσύνη του λιανεμπορίου που προχώρησε σε ευρεία τοποθέτηση όλης της γκάμας.