Η εταιρεία Nikolopoulou απέσπασε τρεις διακρίσεις στα φετινά βραβεία Healthy Diet Awards της Boussias Communications, έναν θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία στο χώρο των τροφίμων στα πλαίσια της υγείας και ευεξίας.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Healthy Food Product, το Veganact Genius φυτικό Burger συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητα, αποσπώντας το Platinum βραβείο.

Στην κατηγορία των “Free from or Low” Food Products, το Veganact Genius Burger τιμήθηκε με το Χρυσό βραβείο. Επίσης, με Aσημένιο βραβείo διακρίθηκε και το Veganact Σνίτσελ λαχανικών-Superfoods στην κατηγορία Plant-based Products.

Η Κριτική Επιτροπή των Healthy Diet Awards απαρτίστηκε από 21 διακεκριμένες προσωπικότητες της επιστήμης της διατροφής και της υγείας.

Το brand Veganact της ελληνικής εταιρείας Nikolopoulou ιδρύθηκε το 2016, παρουσιάζοντας πιστοποιημένα 100% vegan γεύματα στην ελληνική αγορά. Το 2019, η εταιρεία Nikolopoulou δημιούργησε τη σειρά προϊόντων φυτικού εναλλακτικού κρέατος Genius by Veganact, σε συνεργασία με κέντρα ερευνών και πανεπιστημιακούς φορείς.