Βρέθηκε ποντίκι σε συσκευασία ρυζιού αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Βρέθηκε ποντίκι σε συσκευασία ρυζιού αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Μετά το βάτραχο, που κατόρθωσε να επιβιώσει στη συσκευασμένη σαλάτα του ΑΒ Βασιλόπουλου, σάλος έχει ξεσπάσει με τη φωτογραφία του «μαγειρεμένου» ποντικού, στα social media, ο οποίος εντοπίστηκε από καταναλωτή σε συσκευασία γνωστής μάρκας ρυζιού, που διατίθεται στα σούπερ μάρκετ Lidl, στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, ο καταναλωτής με το όνομα Richard Leech ανάρτησε δύο φωτογραφίες στο Twitter, όπου η μία απεικονίζει τη συσκευασία του προϊόντος, που χρειάζεται να μπει στο φούρνο μικροκυμάτων και είναι αμέσως έτοιμο για σερβίρισμα.

Βρέθηκε ποντίκι σε συσκευασία ρυζιού αλυσίδας σούπερ μάρκετΗ φωτογραφία προκάλεσε «πανικό», καθώς παρουσιάζει το ρύζι μαγειρεμένο μαζί με ένα ποντίκι.

Συγκεκριμένα ο «άτυχος» χρήστης του λογαριασμού αναφέρει:

«Γεια σας @LidlUK αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πώς αυτό το ποντίκι βρέθηκε μέσα στο πακέτο με το ρύζι; Τώρα το σπίτι μου βρωμάει μαγειρεμένο ποντίκι και η σύζυγός μου κάνει εμετό ανεξέλεγκτα».

Πάντως, η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ δήλωσε για το περιστατικό:

«Δεν είναι ποτέ πρόθεσή μας για κάποιον πελάτη να είναι δυσαρεστημένος για οποιοδήποτε λόγο και λυπούμαστε πολύ που είδαμε πως το συγκεκριμένο προϊόν δεν παρουσίασε τα υψηλά στάνταρ που τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας περιμένουμε.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον καταναλωτή, το ζήτημα μεταφέρθηκε άμεσα στην ομάδα ποιοτικού ελέγχου, η οποία μέσω της έρευνας με τον προμηθευτή, κατάφεραν να αναγνωρίσουν το ξένο στοιχείο ως μούχλα.

Παρόλο που είναι πολύ σπάνιο, αυτό μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα μιας πολύ μικρής τρύπας στην συσκευασία. Συνεπώς είμαστε πολύ απογοητευμένοι που τα αναμενόμενα υψηλά στάνταρ μας δεν επαληθεύτηκαν σε αυτή την περίπτωσης και συνεχίζουμε την επικοινωνίας μας με τον καταναλωτή για το ζήτημα».