«Ξεχώρισαν« τα Snickers Bites στα βραβεία «Προϊόν της χρονιάς». 

Τα Snickers Bites της ταιρείας Mars, αναδείχθηκαν ως «Προϊόν της χρονιάς» στην κατηγορία «Chocolate Bites», στο πλαίσιο του διεθνούς θεσμού προώθησης και επιβράβευσης της προϊοντικής καινοτομίας.

Συγκεκριμένα, 2.600   Έλληνες καταναλωτές ανέδειξαν τα Snickers Bites, ως το καλύτερο και πιο καινοτόμο προϊόν του 2020 στην αντίστοιχη κατηγορία, σύμφωνα με ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI. 

Το Snickers φέτος έκλεισε τα 90 χρόνια από την πρώτη ημέρα που συστήθηκε στους καταναλωτές παγκοσμίως και στην Ελλάδα ήρθε το 1983. Πρόκειται για ένα γλυκό σνακ με γευστικό συνδυασμό καραμέλας, φιστικιού, νουγκά και σοκολάτας  Snickers.

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς για την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και οι διακρίσεις προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ο θεσμός διοργανώνεται σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο με κύριο σκοπό να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία. Τα προϊόντα που συμμετείχαν στον φετινό θεσμό αξιολογήθηκαν αρχικά από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών. Όσα διακρίθηκαν, συμμετείχαν στην Καταναλωτική Έρευνα, που πραγματοποίησε η IRI Ελλάδας σε ένα αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη τη χώρα.