Νέες μάσκες μαλλιών από τη Garnier

Η σειρά Fructis της Garnier παρουσιάζει τα προϊόντα Hair Food 3 σε 1, μια σειρά από μάσκες μαλλιών, που στοχεύουν στην αποτελεσματικότερη περιποίηση μέσω της χρήσης Superfruits, όπως είναι το Macademia, η παπάγια, το goji, η μπανάνα.

Οι μάσκες κυκλοφορούν σε τέσσερις τύπους:

  • Banana Hair Food mask: Μάσκα με εκχύλισμα μπανάνας από την Κόστα Ρίκα για ξηρά μαλλιά και το άρωμα Green Addiction του προϊόντος συνδυάζει μπανάνα, εσπεριδοειδή και ανανά με φουντούκι, καρύδα και μήλο.
  • Color-Vibrancy Goji Hair Food: Εμπλουτισμένη με Goji από την Κίνα, η μάσκα Hair-Vibrancy Hair Food είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα βαμμένα μαλλιά, με ανάλαφρη υφή και άρωμα Antidote από κόκκινα φρούτα και άρωμα τριαντάφυλλου.
  • Smoothing Macadamia Hair Food: Μάσκα με έλαιο macademia από τη Γουατεμάλα, είναι κατάλληλη για ξηρά μαλλιά. Με άρωμα Crystal Cove από γάλα καρύδας.
  • Repairing Papaya Hair Food: Η σύνθεση περιέχει εκχύλισμα παπάγιας από τη Βραζιλία και είναι κατάλληλη για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με αρώματα λευκής πεώνιας και λωτού συνδυασμένα με εξωτικά φρούτα, όπως μάνγκο και guava.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Garnier στο τηλ.: 800 11 300 30