Το ψωμί των

Το ψωμί των «αρχαίων» επαναφέρει η εταιρεία Παπαδοπούλου

Το δίκοκκο σιτάρι, ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά, που ο καρπός του αποτελείται από 2 σπόρους με σκληρό περίβλημα και προστατεύεται διατηρώντας τα θρεπτικά συστατικά του κατά τη διάρκεια του θερισμού, αξιοποίησε η εταιρεία «Παπαδοπούλου» λανσάροντας στην αγορά ένα νέο ψωμί με την ετικέτα «Αρχαία Σπορά».

Βασισμένο στην παραδοσιακή τέχνη της αρτοποιίας, το «Αρχαία Σπορά» με δίκοκκο σιτάρι αποτελεί ένα αρτοσκεύασμα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, ζυμωμένο με το δημητριακό δίκοκκο σιτάρι. Το καινούριο προϊόν κυκλοφορεί σε 2 γεύσεις, «Σύμμικτο Σταρένιο» και «Ολικής Άλεσης», καλύπτοντας έτσι τις γευστικές προτιμήσεις όλων των καταναλωτών.

Το «Αρχαία Σπορά» με δίκοκκο σιτάρι έρχεται να ικανοποιήσει την ανάγκη του καταναλωτή για γευστικό ψωμί με υψηλή διατροφική αξία, καθώς φέρει όλα τα οφέλη του συγκεκριμένου δημητριακού και είναι εμπνευσμένο από την αρχαία διατροφή. Κομμένο σε φέτες, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για το οικογενειακό τραπέζι και είναι πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, εδώδιμων ινών με φυσικό προζύμι.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας Παπαδοπούλου στο τηλ. 210-3482000

Βασισμένο στην παραδοσιακή τέχνη της αρτοποιίας, το «Αρχαία Σπορά» με δίκοκκο σιτάρι αποτελεί ένα αρτοσκεύασμα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, ζυμωμένο με το δημητριακό δίκοκκο σιτάρι. Το καινούριο προϊόν κυκλοφορεί σε 2 γεύσεις, «Σύμμικτο Σταρένιο» και «Ολικής Άλεσης», καλύπτοντας έτσι τις γευστικές προτιμήσεις όλων των καταναλωτών. Το «Αρχαία Σπορά» με δίκοκκο σιτάρι έρχεται να ικανοποιήσει την ανάγκη του καταναλωτή για γευστικό ψωμί με υψηλή διατροφική αξία, καθώς φέρει όλα τα οφέλη του συγκεκριμένου δημητριακού και είναι εμπνευσμένο από την αρχαία διατροφή. Κομμένο σε φέτες, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για το οικογενειακό τραπέζι και είναι πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, εδώδιμων ινών με φυσικό προζύμι.