Στη Θεσσαλονίκη το ρομπότ της ΑΒ Βασιλόπουλος

Ρομπότ στην υποδοχή πελατών στα ΑΒ Βασιλόπουλος. 

Nέα concepts σε προϊόντα και κατηγορίες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών και σύντομα θα φιλοξενηθούν στα καταστήματα, ανακοίνωσε η γνωστή αλυσίδα ούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων λειτουργίας της.

Αναλυτικότερα, καταστήματα της αλυσίδας θα περιλαμβάνουν ειδικό χώρο με υγιεινές επιλογές από βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ειδικής διατροφής όπως επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, χαμηλών λιπαρών, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά.

Επιπλέον θα λειτουργούν Juice bar για τους πελάτες που θέλουν να καταναλώνουν φρέσκους φυσικούς χυμούς και υγιεινά smoothies. Παράλληλα, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά τυριά από όλο τον κόσμο. Ειδικός σύμβουλος θα ενημερώνει για τις ιδιαιτερότητες και τα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος.

Τα έτοιμα Γεύματα ΑΒ θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ώστε οι πελάτες να μπορούν να επιλέξουν το αγαπημένο τους πιάτο, ενώ παράλληλα στο Grab & Go, το νέο χώρο, κάθε πελάτης πορεί να προμηθευτεί κάτι γρήγορο και νόστιμο on the go.

Τέλος, ο Pepper, ένα φιλικό ρομπότ, θα υποδέχεται και θα εξυπηρετεί εκείνους που εμπιστεύονται τα καταστήματά ΑΒ Ελληνικό και AB Μακεδονία.