Φέτα Π.Ο.Π. Δωδώνη: Πρώτη σε πωλήσεις για το 2019

Δωδώνη: Περισσότερα από 100 προϊόντα στην Anuga 2019. 

Στην Anuga 2019, τη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, που θα λάβει χώρα την Κολωνία από τις 5 ως και τις 9 Οκτωβρίου, θα πάρει μέρος η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με περισσότερα από 100 προϊόντα, φέτος, η Δωδώνη σκοπεύει να συστήσει στους διεθνείς επισκέπτες τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων της, καθώς παράγονται από αγνά υλικά και 100% ελληνικό γάλα. Πάνω από 35 κατηγορίες τον προϊόντων Δωδώνη εξάγονται σε 52 χώρες παγκοσμίως και διατίθενται σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού.

Ο Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της Δωδώνη δήλωσε: «Ως περήφανοι πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής, η φετινή μας παρουσία στην Anuga 2019, θα δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους διεθνείς πελάτες και επισκέπτες να δοκιμάσουν την αυθεντική γεύση των προϊόντων Δωδώνη και να καταλάβουν γιατί νιώθουμε περήφανοι τόσο εμείς που τα παράγουμε, όσο και οι χιλιάδες Έλληνες και ξένοι καταναλωτές που τα τιμούν καθημερινά με μία θέση στο τραπέζι τους. Έχοντας ήδη παρουσία με τα προϊόντα μας σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, ο στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να αυξήσουμε σημαντικά την εξαγωγική μας δραστηριότητα, ώστε ακόμη περισσότεροι καταναλωτές στον κόσμο να γνωρίσουν την αξία και την ποιότητα που φέρει το όνομα Δωδώνη».