Ακατάλληλο τσάι στα ράφια της ΑΒ Βασιλόπουλος

Ακατάλληλο τσάι στα ράφια της ΑΒ Βασιλόπουλος. 

Στην ανάκληση προϊόντος τσαγιού από όλα τα καταστήματά της προχώρησε προληπτικά η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, εώ με σχετική ανακοίνωσει ενημέρωσε τους καταναλωτές για τη διαδικασία επιστροφής του κωδικού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όπως εκείνες ορίζονται από την νομοθεσία, προχώρησε στην άμεση και προληπτική απόσυρση του προϊόντος «ΑΒ ΕΛΛ ΓΗ ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ ΒΟΛΟΥ 50ΓΡ» με κωδικό παρτίδας L9314019FKMD, που παράγεται από την εταιρεία ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε, καθώς ανιχνεύθηκαν υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της απέναντι στην νομοθεσία και σε συμφωνία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της, απέσυρε άμεσα τη συγκεκριμένη παρτίδα από τα ράφια όλων των καταστημάτων του δικτύου της. Επιπλέον, καλεί τους καταναλωτές που ήδη έχουν προμηθευτεί το προϊόν της συγκεκριμένης παρτίδας να μην το καταναλώσουν και εφόσον το επιθυμούν να προσέλθουν στο πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου της ΑΒ προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία επιστροφής του.»