Ψευδές το δημοσίευμα περί πωλήσεως του Σκλαβενίτη

Συνεχίζουν την επέκτασή τους στην ελληνική αγορά οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ οι οποίες τα τελευταία χρόνια διεκδικούν μερίδιο του τζίρου και από την μικρή λιανική. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότερα από 40 καταστήματα Σκλαβενίτης θα ανακαινιστούν εντός του 2022 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πρόσφατα η αλυσίδα Σκλαβενίτης προχώρησε στην ανακαίνιση και επέκταση του υπερμάρκετ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών 93-97. Το συγκεκριμένο κατάστημα, επιφάνειας άνω των 8.000 τ.μ, αποτελεί το μεγαλύτερο υπερμάρκετ της εταιρείας στην Αθήνα. Σε αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν μία ευρεία γκάμα ειδών και νέα τμήματα βιβλιοπωλείου, ένδυσης – υπόδησης, ειδών bazaar και ομορφιάς. Επιπλέον, όπως και στα περισσότερα υπερμάρκετ Σκλαβενίτης, το νέο κατάστημα διαθέτει παιδότοπο και εστιατόριο, καθώς και μεγάλο χώρο στάθμευσης 750 θέσεων.

Σημειώνεται ότι μέσα στο τρέχον έτος, η εταιρεία δρομολόγησε μία σειρά στρατηγικών κινήσεων, μεταξύ των οποίων την ανακαίνιση 25 ακόμη καταστημάτων, την ίδρυση 7 νέων και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος και σε άλλες πόλεις εκτός της Αττικής (Λάρισα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη).