Η HELL ENERGY εντάσσει στο portfolio της τα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie και Fizzy από τη Swiss Laboratory. Τα προϊόντα της Swiss Laboratory είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, αλλά και σε περισσότερες από 10 χώρες.
Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα βιταμινούχα προϊόντα της HELL περιέχουν ελβετικό εκχύλισμα βοτάνων, ενώ παράλληλα η κατανάλωσή τους είναι πολύ πιο ευχάριστη από αυτή των βιταμινών που διατίθενται σε μορφή χαπιού. Τα Swiss Laboratory χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα DeLaVie που δεν περιέχουν ανθρακικό και τα ανθρακούχα Fizzy. Τα ροφήματα δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα και μπορούν να αποτελέσουν μια ευχάριστη εναλλακτική λύση για την καθημερινή πρόσληψη βιταμινών.

Τα νέα μη ανθρακούχα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie από την HELL ENERGY διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, καλύπτοντας το καθένα διαφορετικές ανάγκες για τον καταναλωτή.
Πιο συγκεκριμένα, τα DeLaVie 1000C+D και DeLaVie 1000C+D Zero έχουν γεύση ανάμεικτων φρούτων και περιέχουν 1000 mg βιταμίνης C και 5 mg βιταμίνης D, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Περιέχουν επίσης βιταμίνες C, D, Α, Ε, Β12 και Β6, νιασίνη, φολικό οξύ, βιοτίνη και παντοθενικό οξύ.

Το μη ανθρακούχο βιταμινούχο ρόφημα DeLaVie Calcium & Magnesium Kids είναι φτιαγμένο για να συμπληρώνει τις ανάγκες της έντονης καθημερινότητας ενός παιδιού. Έχει γεύση ανάμεικτων φρούτων και είναι πλούσιο σε ασβέστιο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση φυσιολογικών οστών και δοντιών, αλλά και μαγνήσιο, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση μιας φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, C, Ε, Β12 και Β6, νιασίνη και παντοθενικό οξύ.

Όσον αφορά τα ανθρακούχα βιταμινούχα ροφήματα Fizzy διατίθενται σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, το Fizzy Vitamins έχει γεύση Μάνγκο – Πορτοκάλι, το Fizzy Magnesium + Zinc έχει γεύση από φραγκόσυκο και το Fizzy Calcium με την εξωτική γεύση του από φρούτα του δάσους.