Απίστευτη κρυψώνα λαθραίων τσιγάρων σε αυτοκίνητο

Απίστευτη κρυψώνα λαθραίων τσιγάρων σε αυτοκίνητο. Συνεχίζονται οι έρευνες και οι συλλήψεις της Αστυνομίας για λαθραία προϊόντα, αφού ο Αύγουστος αποδείχτηκε ένας μήνας με πολυάριθμα κρούσματα διακίνησης -ειδικά- λαθραίων καπνικών προϊόντων. Μετά την σύλληψη 50χρονου δράστη στην Πιερία, που συνελήφθη με 12.830 λαθραία πακέτα τσιγάρων, 453 συσκευασίες λαθραίου καπνού και μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, νέο κρούσμα σημειώθηκε στην Πέλλα.

Στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου του, άνδρας ηλικίας 49 ετών έκρυβε λαθραία καπνικά προϊόντα και συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας.

Σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο συλληφθείς, εντοπίσθηκαν κρυμμένα μέσα σε εφεδρικό τροχό (ρεζέρβα), 100 πακέτα τσιγάρων και 16 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 480 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 10 πακέτα λαθραίων τσιγάρων που βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς και το παραπάνω αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων.