Σημαντικές διακρίσεις για τα αναψυκτικά Νέκταρ

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν από τα διεθνώς αναγνωρισμένα iTQi Superior Taste Awards, τα αναψυκτικά της σερραϊκής εταιρείας, Αφοί Κουρτίδη. Τόσο η πορτοκαλάδα, όσο και η λεμονάδα, αλλά και η μηλάδα με το brand Νέκταρ, κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο φετινό διαγωνισμό, λαμβάνοντας χρυσά βραβεία ποιότητας.

Σημαντικές διακρίσεις για τα αναψυκτικά ΝέκταρΤα iTQi Superior Taste Awards επιβραβεύουν προϊόντα με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, με την μέθοδο τυφλής δοκιμής αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Η εξέχουσα επιτροπή του διαγωνισμού λοιπόν, η οποία απαρτίζεται από 135 διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, χάρισε 2 χρυσά βραβεία στη λεμονάδα και την πορτοκαλάδα Νέκταρ, αλλά και ένα χρυσό βραβείο στη μηλάδα της εταιρείας αφοί Κουρτίδη.

Ο διαγωνισμός υπέβαλε σε διαδικασία γευσιγνωσίας τους διαγωνιζόμενους, χωρίς να παρέχεται κανένα είδος ταυτοποίησης για να εξασφαλίζεται έτσι η συνεχής αμεροληψία. Το iTQi διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε φυσικο-χημικές αναλύσεις με διαπιστευμένα εργαστήρια προκειμένου να ελέγξει ότι τα προϊόντα είναι τεχνικά σωστά και θα είναι στην ίδια υψηλή ποιότητα όταν θα φτάσουν στον τελικό καταναλωτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός είναι κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από μια αναλυτική διαδικασία αξιολόγησης, με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και κριτήρια όπως η γεύση, όψη, οσμή, επίγευση και υφή, το iTQi ξεχωρίζει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, παραδίδοντας στους συμμετέχοντες τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης και της γευσιγνωσίας που πραγματοποιείται.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Αφοί Κουρτίδη, στο τηλ.: 23210 59104