Στο

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ακόμα αδυνατεί να πιστέψει τον τρόπο που εισέβαλαν ληστές στο κατάστημά του, για να αποσπάσουν χρήματα και κούτες με τσιγάρα.

Πιο αναλυτικά, τα ξημερώματα της Τετάρτης, δύο δράστες άνοιξαν μία τρύπα στο πλαϊνό μέρος του καταστήματος και στη συνέχεια μπήκαν μέσα στο κατάστημα από ένα ντουλάπι. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο επαγγελματίας στο MEGA, οι δύο άντρες «σπάσανε το πλαϊνό, την πρασιά της οικοδομής, την τζαμαρία και την επένδυση του τοίχου, το ξύλο και το έπιπλο που υπήρχε, κάνανε μία τρύπα. Μπήκαν από εκεί μέσα, εκεί κάνανε την τρύπα ξηλώσανε τα τηλέφωνα της οικοδομής ολόκληρης. Ξήλωσαν και τον εξωτερικό συναγερμό».

Ο άτυχος ιδιοκτήτης συμπλήρωσε: «Πήρανε τα χρήματα που είχαμε αφήσει για τις πληρωμές της επόμενης ημέρας το πρωί και κάποια ψιλά κέρματα που κρατάμε στο μαγαζί και τα τσιγάρα. Περίπου 10.000€ αξίας τα τσιγάρα, μπορεί να είναι και 12.000€ απλά λέω με επιφύλαξη 10.000€. Τα χρήματα ήταν γύρω στα 1.200€, μαζί με τα ψιλά».