Αποξηραμένα φρούτα γεμάτα... κοκαΐνη κατασχέθηκαν από τις Αρχές

Αποξηραμένα φρούτα γεμάτα… κοκαΐνη κατασχέθηκαν από τις Αρχές. 

Εγκληματική οργάνωση, που έφερνε κοκαΐνη αεροπορικώς από τη Νότια Αμερική, την οποία μάλιστα εμπότιζε στο superfood acai, εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν εκτεταμένης επιχειρήσεως από τις Αρχές, που έλαβε χώρα σε διάφορα σημεία της Αττικής, συνελήφθησαν έξι μέλη του κυκλώματος και κατασχέθηκαν 43 συσκευασίες αποξηραμένου φρούτου acai, εμποτισμένες με κοκαΐνη. Το μεικτό βάρος υπολογίζεται περίπου στα 36 κιλά, ενώ η συνολική αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Η αστυνομία κατόρθωσε να συλλάβει τον χημικό της σπείρας και αναζητά τρία ακόμα μέλη, μεταξύ των οποίων κι ένας Έλληνας στη Βραζιλία που φέρεται να είχε επαφή με τα καρτέλ.

Σημειώνεται ότι, πριν από μερικούς μήνες, η ίδια σπείρα επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να εισάγει στην Ελλάδα ρούχα εμποτισμένα με κοκαΐνη, ενώ άλλη μια επιχείρηση εισαγωγής κοντέινερ με μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών «ναυάγησε«, γιατί συνελήφθη στη Γερμανία ο Αλβανός αρχηγός του κυκλώματος.

Σημειώνεται ότι, πριν από μερικούς μήνες, η ίδια σπείρα επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να εισάγει στην Ελλάδα ρούχα εμποτισμένα με κοκαΐνηΣημειώνεται ότι, πριν από μερικούς μήνες, η ίδια σπείρα επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να εισάγει στην Ελλάδα ρούχα εμποτισμένα με κοκαΐνηΣημειώνεται ότι, πριν από μερικούς μήνες, η ίδια σπείρα επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να εισάγει στην Ελλάδα ρούχα εμποτισμένα με κοκαΐνη