Σε ηλεκτρονικά καταστήματα και delivery επενδύουν συστηματικά οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καθώς οι αγορές μέσω κινητού φαίνεται να αποτελούν το μέλλον και στα τρόφιμα. Μια πρόσφατη συνεργασία μάλιστα αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο οργανωμένο λιανεμπόριο, ασκώντας πίεση και στη μικρή λιανική.

Πιο αναλυτικά, τη συνεργασία του με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ «Μασούτης» και «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» εγκαινίασε το BOX, η υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγέλνουν -με παράδοση ακόμα και αυθημερόν- όλα τα προϊόντα των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ, δηλαδή πάνω από 10.000 κωδικούς ανά αλυσίδα, σε συνολικά πάνω από 50 πόλεις της Ελλάδας. Όπως έχει  ήδη αναφερθεί, λειτουργούσε από τις αρχές του μήνα πιλοτικά η συνεργασία με τις δυο αλυσίδες για online παραγγελίες μέσω του BOX. 

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία online delivery του BOX, σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μασούτης», είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα, η Αλεξανδρούπολη, η Ξάνθη, τα Τρίκαλα, η Μυτιλήνη κά. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 10.000 προϊόντα και να έχουν τις αγορές τους στο σπίτι τους, την ημέρα και ώρα που επιθυμούν, ακόμη και εντός 2 ή 3 ωρών. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 40 ευρώ.

Η συνεργασία του BOX με τα σούπερ μάρκετ «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε 10.000 κωδικούς προϊόντων. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους περισσότερους νομούς και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χαλκίδα, Κόρινθος, Ρόδο, κ.ά.). Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα ψώνια τους αυθημερόν μέσω της υπηρεσίας «ΚΡΗΤΙΚΟΣ easy» (με ελάχιστη παραγγελία 50 ευρώ), αλλά ακόμα και εντός μιας ώρας με την υπηρεσία «ΚΡΗΤΙΚΟΣ express» (με ελάχιστη παραγγελία μόλις 5 ευρώ).