Η νέα πρόταση από την Αγγελάκης ΑΕ, το χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, ελαιόλαδο και κουρκουμά, βραβεύτηκε στα Best Launching Awards 2022, στο πλαίσιο του 22ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΣΒΕ, ΕΒΕΑ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΣΕΛΠΕ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «το Μπιφτέκι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, χωρίς συντηρητικά, αποτελεί ένα πλήρες γεύμα που συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά με τα χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι.  Το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος 2022 για το Μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι παρέδωσε ο κ. Άγγελος Τσαβδάρης, Πρόεδρος του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας, στην κα Ειρήνη Χαλκιά, Marketing Manager της Αγγελάκης ΑΕ.