Διεθνής Έκθεση Κάνναβης

H 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα (Athens Cannabis Expo 2018) είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκε 12-14 Ιανουαρίου στην Αθήνα, στο γήπεδο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

athens cannabisΣτην έκθεση συμμετείχαν πλειάδα επιχειρηματιών της βιομηχανικής και ιατρικής κάνναβης, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπήρχαν περισσότερα από εξήντα περίπτερα από διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Καναδά, Σλοβενία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, κ.α.), που παρουσίασαν πολλά και διαφορετικά προϊόντα, όπως τρόφιμα, ποτά, αναψυκτικά, καλλυντικά, είδη ένδυσης, είδη καπνικών, αξεσουάρ, οικοδομικά υλικά, τσάντες κ.α.

Στα εγκαίνια του Athens Cannabis Expo 2018, παρευρέθησαν, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, καθώς και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, του υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, Ευστράτιος Ζαφείρης. 

Η έκθεση προκάλεσε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον και πλήθος κόσμου την επισκέφθηκε κατά τις ημέρες διεξαγωγής της. Εκείνοι οι οποίοι, επισκέφθηκαν την έκθεση, είχαν τη δυνατότητα να μάθουν πολλά γύρω από την ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις χυμών και αναψυκτικών. Το Athens Cannabis Expo 2018 επισκέφθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαζί με το σύμβουλό του, Νίκο Καρανίκα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την έκθεση θα βρείτε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού «MiniMarket και μικρή λιανική».