Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Βραβείο για την αναβίωση της μπύρας Μάμος

Για το λανσάρισμα της Μάμος σε επίπεδο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων βραβεύτηκε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στα φετινά Corporate Affairs Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκαν και φέτος από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ.

 Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία «Έμμεση επικοινωνία προϊόντος/υπηρεσίας (Brand P.R.)» για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποίησε για την αναβίωση και επανακυκλοφορία της  μπύρας Μάμος, με αφετηρία τη γενέτειρά της, την Πάτρα. 

Μάμος μπίραΗ επιστροφή της μπύρας Μάμος στην αγορά αποτελεί «καρπό» της συνεργασίας της οικογένειας Μάμου με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Διατηρώντας την αυθεντική συνταγή και γεύση, η μπύρα παράγεται στην  μονάδα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Πάτρα, ξαναρχίζοντας ένα «ταξίδι» που πρωτοξεκίνησε το 1876. Με μια σειρά από εκδηλώσεις, η ΜΑΜΟΣ  επανασυστήθηκε στο κοινό της πόλης καταγωγής της, κάνοντας αναδρομή πίσω στο χρόνο και ξαναφέρνοντας στο σήμερα μνήμες του παρελθόντος. Παράλληλα, μέσω  storytelling, ξεδιπλώθηκε η ιστορία της οικογένειας Μάμου και της  ετικέτας της, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους της πόλης να γνωρίσουν την ιστορία της πατραϊκής μπύρας.

Τα βραβεία Corporate Affairs Excellence Awards  είναι μια προσπάθεια ενθάρρυνσης και έμπρακτης στήριξης των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Εταιρικών Υποθέσεων, οριοθετώντας το πλαίσιο μέσω του οποίου εντοπίζονται, αναδεικνύονται, δημοσιοποιούνται και επιβραβεύονται επιτυχημένες δράσεις, οι οποίες προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν πρακτικές προς μίμηση στη λειτουργία Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία στο  τηλ: 210 5384292