ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στην Πάτρα

ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στην Πάτρα.

Ένα νέο κατάστημα στην Πάτρα εγκαινίασε πρόσφατα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επί της οδού Καλαβρύτων και Αροανίων.

Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα έχει 1350 τ.μ. χώρου πώλησης και περιλαμβάνει οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα, λαχανικά, φρεσκοστυμμένους χυμούς, κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο, τμήμα delicatessen με τυριά και αλλαντικά από όλο τον κόσμο, τμήμα με έτοιμα γεύματα και κάβα.

Για τα εγκαίνια ο Διευθυντής του νέου καταστήματος στην Πάτρα, Διονύσης Παναγόπουλος, δήλωσε: «Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, είμαστε αφιερωμένοι στη χαρά να προσφέρουμε το καλύτερο και να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για τα καθημερινά ψώνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας στην Πάτρα από το 1994 και σήμερα ερχόμαστε σε μία ακόμα γειτονιά της πόλης μας. Τα 35 άτομα, που συνθέτουν την ομάδα του νέου καταστήματος στην Πάτρα, θα φροντίζουμε να δημιουργούμε καθημερινά μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες μας, με τους οποίους αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, εδώ και 80 χρόνια».