Μια νέα σειρά με φρέσκα ψάρια, έτοιμα για μαγείρεμα, λάνσαρε πρόσφατα  η AVRAMAR. Πρόκειται για τσιπούρα, λαβράκι και φαγκρί σε συσκευασία προστατευτικής ατμόσφαιρας και σε νέο ανακυκλώσιμο δισκάκι. Η συσκευασία διατηρεί τα θρεπτικά στοιχεία και τη γεύση των ψαριών, ενώ παράλληλα περιορίζονται οι διαρροές κατά την μεταφορά και την αποθήκευση τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα προϊόντα αλιεύονται καθημερινά και καθαρίζονται προσεχτικά σε σύγχρονες και πλήρως πιστοποιημένες μονάδες επεξεργασίας, συσκευάζονται σε αυτοματοποιημένα συσκευαστήρια κάτω από αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και διακινούνται άμεσα στην αγορά με ασφάλεια. Αποτελούν πλούσια πηγή σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, σε  βιταμίνες, φώσφορο και ασβέστιο, καθιστώντας τα ως τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας.