Η Α.Π.Σ.Ι. Πίνδος στη Food Expo

Η Α.Π.Σ.Ι. Πίνδος στη Food Expo. 

Aπό τις 16 ως τις 18 Μαρτίου 2019 το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, η Food Expo, θα αναδείξει τα πιο ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο, σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στις πάνω από 1.000 εταιρείες που θα δώσουν το «παρών» στη Food Expo, θα βρίσκεται και η Α.Π.Σ.Ι. Πίνδος, την οποία και μπορείτε να επισκεφθείτε στα περίπτερα Α15 και Β11 στο Hall 2.

Το προφίλ της εταιρείας

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «ΠΙΝΔΟΣ» είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος συνεταιρισμός της χώρας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με πάνω από από 500 συνεταίρους – μέλη – παραγωγούς να εκτρέφουν κοτόπουλα από το 1958. Η Πίνδος διαθέτει επίσης τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις στον κλάδο της, ενώ διαθέτει δικό της δίκτυο διανομής, πoυ προωθεί καθημερινά προϊόντα της, σε 5000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε στη Food Expo

Τη νέα σειρά αλλαντικών από φρέσκα ορεινά κοτόπουλα. Το πικάντικο σαλάμι Πίνδος, αλλά και πολλούς ακόμη παλιούς και νέους κωδικούς, όπως το καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο σε φέτες.

Τηλ: 26510 57501

www.pindos-apsi.gr